Fabricació i adquisició

Les lents de contacte son un producte homologat per la unió europea segons la directiva 2007/47/CE. Això garantitza un envasat individual i estèril. A més, degut a que adquireixes les lentilles al nostre centre, nosaltres et garantitzem una comercialització totalment segura.

Ús continuat

Des de sempre, la higiene de mans ha sigut vital alhora de prevenir conjuntivitis de tot tipus. Avui dia, la higiene de mans continua sent el millor remei contra la covid i la majoria de les enfermetats oculars. Mantenir net el portalents continua sent indispensable per mantenir una salut ocular adecuada, tan ara com des de sempre.

Manteniment

Això sí, ara més que mai és essencial evitar tocar-se els ulls. Si has de fer-ho utilitza una gasa estèril o un mocador d’un sol ús. En cas que tinguis símptomes de llagrimeig excessiu, irritació ocular, sensibilitat a la llum, o quelcom diferent als habituals llença les lentilles i interromp l’ús durant almenys dues setmanes. Si els símptomes duren més de tres dies consulta amb els serveis mèdics.

Conclusions

Per tant, es pot afirmar que no cal prendre cap precaució diferent a l’habitual alhora d’utilitzar lentilles.